fbpx

Историята на мед и пчелни продукти "Тръвна"

Медовете “Тръвна” се пакетират от БГ Хайв ООД. Компанията е основана от експерти и професионалисти с огромен опит в хранително-вкусовата индустрия, изцяло обединени и мотивирани от любовта към здравословния начин на живот.

Отдадени сме да произвеждаме и доставяме пчелен мед и продукти от мед от най-високо качество. Компанията работи в отлични партньорски взаимотноошения с пчелари от цяла България, за да гарантираме отличното качеството на продуктите ни. Преди да бъде набавен от пчеларите, медът се изследва при най-високия контрол за качество в световни лаборатории QSI и Intertek. 

Управляваме собствени пчелини

Опитът ни от първа ръка и натрупаните добри практики в пчеларството ни убеждават всеки ден, колко е важно и ключово да разбираме по-добре цялата индустрия, както и да откриваме доверени партньори, с които да работим.

Именно заради това създадохме нашите собствени пчелини, за да разберем по-добре процесите, пчелите и пчеларите и да можем да оставим нашия положителен отпечатък.

Пчелините ни се намират в южна България, в близост до Куклен, Царимир, Първенец и Брестовица. 

Можем да организираме посещение на пчелините, ако желаете.
Пишете ни тук.

Собствен сертифициран завод

През 2018 година, компанията закупува собствен завод, разположен в Източна индустриална зона в гр. Пловдив. 

Компанията има разработени процеси и процедури по HACCP и притежава биологичен сертификат. Всички суровини и материали са доставени единствено от сертифицирани био фермери и компании от България.

Гарантираме високо качество като следваме изключително стриктен контрол на всички пристигащи суровини с помощта на акредитираните Европейски лаборатории: Intertek и QSI в Германия. 

Всеки процес се контролира до последния детайл като по този начин гарантираме чистото и качеството на всеки един продукт.

Factory-Cut